2013. szeptember 18., szerda

Előzetes

Sziasztok! Nagyon sajnálom, hogy megkéstem, de még mindig nem a rész lesz, csak egy kis előzetes, mert még nem vagyok vele teljesen kész...
Azért várom a komikat és a feliratkozókat. Jó olvasást. :))
Puszii: Patrícia

***

Csomagjainkat magunkhoz véve sétálunk be a kapun. Egy kacskaringós beton járda vezet minket el a ház ajtajáig. Zayn leguggol és a Welcome feliratot viselő lábtörlőt megemeli, ami alatt egy kulcs helyezkedett el egészen idáig. A zárba nyomja, elfordítja, mire az kattan egyet és az ajtó kitárulkozik előttünk. A küszöböt átlépve még jobban elámulok a látványon.
Az egész előszoba a Nap szikrázó fényében úszik. A bútorok fehérek, jelezve hidegségüket. Apró lábaimmal szelem át lelkendezve az előszobát, az üvegajtóig. Ujjaimmal az üvegnek támaszkodok, mint egy ötéves, hogy tisztán lássam a tenger vad, tajtékzó hullámlását, ahogy mossa a finomszemcsés, homokos partot, a vízen megtörik a Nap sugara, csillog a tiszta kék sós tenger. Belém csap a felismerés.
Emlékeimben merengek, Zayn keze végigsiklik nyakamtól a csípőmig, tenyere megtelepszik rajta. Fejét gyengéden a hátamnak dönti és felsóhajt.

***

2 megjegyzés:

  1. Kedves, Drága Patrícia!!
    Szörnyen jól ír kegyed, és ez egy csodálatos blog!! Kérem folytassa ezt az irányzatot még sokáig, mert bármeddig képes lennék olvasni!! Meg szeretném még kérni a kedves írót arra is, hogy gyorsan hozza az egész részt, mert már nagyon kíváncsi vagyok!!
    Csókpuszi: ~K
    <333 :*

    VálaszTörlés
  2. Ééééééés *dobpergés* KURVAJÓ :D Hozd már, de gyorsan, mert különben jöhetsz Miskolcra a temetésemre :D dekomolyan :D

    VálaszTörlés